Ons assortiment

Wijnkoperij

Een compleet wijnassortiment

Bisschopswijn probeert voor verschillende budgetten een compleet wijnassortiment te bieden voor rood, wit, rosé, mousserend en zoete wijnen.

Ieder seizoen zullen wij ons eigen geïmporteerde assortiment aanpassen aan de nieuwe mooiste wijnen van onze wijnboeren uit Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Slovenië en natuurlijk ons eigen Limburg.

Claudia geeft u daarbij, met name bij de wijnen in het hogere segment, een totaaladvies over samenstelling van uw wijnkelder of wijnarrangement.

Op basis van uw wensen en/of smaak zullen hierbij ook wijnen die wij niet verkopen in het advies worden meegenomen.

Voor de kerstmarkt in Valkenburg (link naar pagina kerstmarkt Valkenburg) hebben wij tijdelijk een alternatief assortiment, aangevuld met diverse streekproducten en cadeauartikelen (link naar ONS ASSORTIMENT)

 

Als geschenk

Iets te vieren? Op zoek naar een bijzonder geschenk? Bij Bisschopswijn bent u hiervoor aan het juiste adres. Dat steeds vaker bijzondere wijnen cadeau worden gedaan geeft aan dat er een steeds bredere belangstelling is voor goede wijnen.

De wijnen van Bisschopswijn, die zorgvuldig door Claudia zijn samengesteld, geven u de kans om voor iedere gelegenheid een passende wijn te vinden.

Op basis van uw wensen adviseren wij uw graag over de juiste wijn.

Graag presenteren wij u deze wijnen in een stijlvolle cadeauverpakking.

 

Relatiegeschenk en zakelijke markt

Wilt u advies over de levering van relatiegeschenken of bijvoorbeeld kerstpakketten voor het zakelijk segment? Ook daarin kunnen wij maatwerk leveren. Neem dan even contact met ons op via info@bisschopswijn.eu

 

Productinformatie

Bij iedere wijn uit ons assortiment van Bisschopswijn vindt u een korte wijnbeschrijving. U kunt deze informatie als pdf downloaden via deze website. Indien u meer wil weten over onze wijnen kunt u uiteraard ook contact opnemen met ons via info@bisschopswijn.eu

 

Grote aantallen

Indien u van plan bent een product in grote aantallen af te nemen, gelden hiervoor uiteraard aangepaste prijzen.

Via info@bisschopswijn.eu (het contactformulier?) kunt u een offerte op maat aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op met een passende aanbieding.

Bekijk ons assortiment