Geboeid door wijn!

De bouwer van onze website zei dat het verstandig zou zijn als ik de eerste blog zou gebruiken om mijzelf aan u voor te stellen en vooral de opbouw van mijn blogjes uit te leggen. Aangezien wijze raad duur is – in dit geval een paar heeeeele mooie flessen – en de wonderenwereld van het internet vooralsnog volledig boven mijn pet gaat, volg ik die graag.

Op het eerste gezicht zal het u wellicht niet gaan opvallen, maar er zit iets van een poging tot vaste structuur in de volgorde van mijn blogs. Om u iedere maand te blijven boeien, ben ik na lang nadenken tot het volgende gekomen: in de eerste week van de maand mag u een blog verwachten over een wijn of een wijnboer. Onmisbare achtergrondinformatie bij de wijnen in ons assortiment waar u niet zonder kunt of gewoon als wetenswaardigheid die vrolijk, mild, verdrietig, wanhopig, etc. stemt. De tweede week staat in het teken van een blog die aanzet tot diepere gedachten ter overweging. Bij voorkeur lezen met een goed glas wijn voor de grijp. Zie het tabje ‘onze wijnen’. De derde week is gereserveerd voor mijn persoonlijke ervaringen met de wijnwereld in al haar facetten. Graag maak ik u deelgenoot van mijn zoektocht naar mooie wijnen, grappige en soms ronduit verbijsterende ervaringen met wijnboeren, deskundigen en zogenaamde deskundigen én vooral mijn blijvende verwondering om al het voorgaande. De vierde week is ingeruimd voor serieuze wijnzaken, zoals wetgeving, druivensoorten, wijngebieden en vinificatie. Vind u dit interessant, prijs u dan gelukkig. Vind u dit minder interessant, gewoon een weekje wachten en het wijnadvies bij week twee volgen.   

Tot slot een woord over de steller van het bovenstaande. Onder de tab ‘ons team’ krijgt u een aardig, kort en krachtig beeld. Wat ik hier nog wil toevoegen, is het volgende: ik heb altijd geweigerd om echt volwassen te worden en dat bevalt al heel lang heel prima. Houd dit in het achterhoofd als u mijn blogjes leest. Misschien werkt het besmettelijk, net als het wijnvirus trouwens…..