Wijnkoperij

Een compleet wijnassortiment

Bisschopswijn probeert voor verschillende budgetten een compleet wijnassortiment te bieden voor rood, wit, rose en mousserend. Ieder seizoen zullen wij ons eigen geïmporteerde assortiment aanpassen aan de nieuwe mooiste wijnen van onze wijnboeren uit de Elzas, de Pfalz, de Ahr en Limburg. Claudia geeft u daarbij, met name bij de wijnen in het hogere segment, een totaaladvies over samenstelling van uw wijnkelder of wijnarrangement. Op basis van uw wensen en/of smaak zullen hierbij ook wijnen die wij niet verkopen in het advies worden meegenomen.

Productinformatie

Bij iedere wijn uit ons assortiment van Bisschopswijn vindt u een korte wijnbeschrijving. U kunt deze informatie als pdf downloaden via deze website. Indien u meer wil weten over onze wijnen kunt u uiteraard ook contact opnemen met ons via ons contactformulier.

Grote aantallen

Indien u van plan bent een product in grote aantallen af te nemen, gelden hiervoor uiteraard aangepaste prijzen. Via ons contactformulier kunt u een offerte op maat aanvragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op met een passende aanbieding.

De Bisschopshoeve

  • Sibberkerkstraat 91
    6301 AV Valkenburg a/d Geul

Volg ons