Ons team Ons Team

Met een gedeelde passie voor wijnen, is ons team u graag van dienst.

 • Claudia Bisschops (1977): Eigenaar – inkoop & educatie

  Claudia Bisschops

  Na een drietal studies op wetenschappelijk niveau (theologie, religiestudies en internationaal recht) te hebben afgerond, heeft Claudia zich volledig toegelegd op haar passie voor mensen, wijn en schrijven.

  Naast haar werk bij het ministerie van defensie, waar zij zich onder andere bezighoudt met de persoonlijke ontwikkeling van toekomstig officieren, is zij hoofdredacteur van een kwartaalmagazine en schrijft zij als vaste columnist voor het blad "Kijk op Valkenburg". Tevens is zij freelance auteur/eindredacteur.

  Vanuit hobby heeft Claudia zich volledig geprofessionaliseerd op alles wat met wijn te maken heeft. Naast haar opleiding tot vinoloog-sommelier (WSET) heeft zij diverse verdiepingsleergangen gedaan zoals wijnproefkunde en wijnbouwkunde. Op dit moment is Claudia bezig met de internationale opleiding tot Weinakademiker en hoopt zij in 2015 hiervoor af te studeren aan de Oostenrijkse wijnuniversiteit te Rust.
  Recent is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan en is zij samen met haar partner, Ger Hindriks, gestart met een eigen onderneming, Bisschopswijn. Met haar ervaring en charmante gastvrijheid wil zij graag met u aan de slag om haar kennis over wijn in theorie en praktijk aan u over te brengen en u te adviseren over de inzet van mooie wijnen.

  Claudia Bisschops op LinkedIN

 • Ger Hindriks (1975): Eigenaar - verkoop & marketing

  Ger HindriksNa zijn opleiding aan de Militaire Academie te Breda als Logistiek Officier bij de landmacht, heeft Ger diverse functies vervuld binnen de defensieorganisatie, zowel in Nederland als ook tijdens diverse uitzendingen.

  Daarnaast heeft Ger een bestuurskundige internationale master "Governance of Security" met succes afgerond. Op dit moment is Ger werkzaam als defensieadviseur in de Veiligheidsregio Limburg-Noord, is hij bestuurslid van de logistieke vakvereniging van de landmacht en is hij betrokken bij de militaire organisatie van de Nijmeegse Vierdaagse.

  Vanuit hobby is Ger zich meer gaan toeleggen op koken en wijnen en heeft hij een opleiding tot Cuisinier-gastheer afgesloten aan de Academie voor Gastronomie te Apeldoorn. Daarnaast heeft hij zich verder bekwaamd met leergangen wijnbouwkunde en wijn- en spijscombinaties.

  Recent is een lang gekoesterde wens in vervulling gegaan en is hij samen met zijn partner, Claudia Bisschops, gestart met een eigen onderneming, Bisschopswijn. Met zijn ervaring en resultaatgerichte aanpak wil Ger graag zijn kennis over wijn en spijs aan uw overbrengen en graag uw gesprekspartner zijn met betrekking tot de aankoop vanuit ons mooie assortiment wijnen.

  Ger Hindriks op LinkedIN

 • Ton Hindriks (1948): logistiek & ondersteuning

  Ton HindriksTon heeft vanuit een logistieke functie als beroepsmilitair verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van management, bedrijfskunde en logistiek op HBO niveau.

  In zijn werkzame leven heeft hij een indrukwekkende CV opgebouwd en bij verschillende gerenommeerde bedrijven zoals Masita, Rockwool , Mur Transport, Jardin en Hendrix UTD Mengvoeders functies vervuld en zich als logistiek manager opgewerkt van magazijnmeester tot operationsdirecteur. Daarnaast heeft Ton een aantal jaren een eigen onderneming gehad die zich succesvol bezighield met internationaal koeriers werk.

  Nu, als gepensioneerd wijnliefhebber, ondersteunt Ton ons Bisschopswijnteam op het gebied van logistiek in al zijn vormen.

  Ton Hindriks op LinkedIN

 • Grab a Web

  Grab a Web

  Grab a Web is een creatief ontwerpbureau in Zuid-Limburg met klanten in Limburg en België. Zij zijn gespecialiseerd in grafische vormgeving van drukwerk en digitale producten. Grab a Web heeft onze huisstijl en logo ontworpen.

  Meer informatie: grabaweb.nl

  Woosh! Webdesign

  Woosh! Webdesign

  Woosh! Webdesign is een full-service webbureau dat complete websites levert aan het MKB. De werkwijze is professioneel, persoonlijk en klantgericht. Woosh! Webdesign heeft onze website en wijnshop gerealiseerd.

  Meer informatie: woosh.nl

De Bisschopshoeve

 • Sibberkerkstraat 91
  6301 AV Valkenburg a/d Geul

Volg ons