Proeverij “Champagne en mousserende wijnen”

Champagne en mousserende wijnen

Een bijzondere proeverij waarin Claudia Bisschops u kennis laat maken met de bijzondere wereld van mousserende wijnen en champagne. Zij onthult aan u de geheimen van de bubbels in de fles.

Inhoud:
Wij ontvangen u (uiteraard) met een glas Champagne. Vervolgens krijgt u een uitgebreide uitleg  over de productie van mousserende wijnen en de kunst van het wijnproeven en de specifieke aandachtpunten bij het proeven van mousserende wijnen. Wij proeven 8 wijnen, waarvan 4 mousserende en 4 champagnes, telkens in series van 2.
U ontvangt een proefformulier en uitgebreide beschrijvingen van de geproefde wijnen als naslagwerk.

Prijzen:
De prijzen zijn inclusief materialen, naslagwerk, glaswerk, brood, water en btw. Indien wij naar u toe komen, brengen we extra reiskosten in rekening (0,35/km). Ook zijn de extra kosten voor een eventuele locatie niet in de prijs inbegrepen.  De proeverij kost voor minimaal 12 personen € 40,- per deelnemer of voor 2 tot 11 personen € 480,- totaal.

Limburgse Lekkernijen

Bijlage “Limburgse lekkernijen”

Bij iedere proeverij is het mogelijk om een aanvullende charcuterie en kaas bijlage te bestellen bestaande uit hoogwaardige en exclusieve producten van Limburgse bodem.
Kosten per persoon: € 10,-.

De Bisschopshoeve

  • Sibberkerkstraat 91
    6301 AV Valkenburg a/d Geul

Volg ons