Proeverij “druivenras en terroir”

Druivenras & terroir

Een interessante proeverij met wijnen van één of 2 druivenrassen. U kunt de wijnen optimaal met elkaar vergelijken. Aan bod komen de effecten van vinificatiemethode, terroir en wel/geen houtlagering op de smaak van de wijnen, als ook de natuurlijke smaak van de gekozen druivensoorten. Na afloop van deze proeverij bent u in staat deze effecten te proeven!

Inhoud:
Wij ontvangen u met een glas feestelijke mousserende wijn en vervolgens krijgt u uitleg over de kunst van het wijnproeven. Aan de hand van 8 wijnen die steeds per 2 worden geproefd (4 wit en 4 rood ook mogelijk), leert u over bovengenoemde thema’s.
U ontvangt een proefformulier en uitgebreide beschrijvingen van de geproefde wijnen als naslagwerk.

Kosten:
De prijzen zijn inclusief materialen, naslagwerk, glaswerk, brood, water en btw. Indien wij naar u toe komen, brengen we extra reiskosten in rekening (0,35/km). Ook zijn de extra kosten voor een eventuele locatie niet in de prijs inbegrepen.  De proeverij kost voor minimaal 12 personen € 24,50 per deelnemer of voor 2 tot 11 personen € 345,- totaal.
Extra: Ontvangst met Champagne, surplus € 5,00 euro per deelnemer.

Limburgse Lekkernijen

Bijlage “Limburgse lekkernijen”

Bij iedere proeverij is het mogelijk om een aanvullende charcuterie en kaas bijlage te bestellen bestaande uit hoogwaardige en exclusieve producten van Limburgse bodem.
Kosten per persoon: € 10,-.

De Bisschopshoeve

  • Sibberkerkstraat 91
    6301 AV Valkenburg a/d Geul

Volg ons