Proeverij “eigen assortiment”

Eigen assortiment

Een proeverij met wijnen uit het eigen assortiment. Naast het educatieve karakter van deze proeverij vertellen wij graag inhoudelijk meer over onze filosofie en die van de wijnboeren met wie wij samenwerken.

Inhoud:
Ontvangst met een glas feestelijke mousserende wijn. We beginnen met een uitleg over de kunst van het wijnproeven. Vervolgens proeven we 8 wijnen met een gemakkelijk en soepel karakter: 2 mousserende, 2 witte, 1 rosé en 3 rode wijnen. U ontvangt een proefformulier en uitgebreide beschrijvingen van de geproefde wijnen als naslagwerk.

Kosten:
De prijzen zijn inclusief materialen, naslagwerk, glaswerk, brood, water en btw. Indien wij naar u toe komen, brengen we extra reiskosten in rekening (0,35/km). Ook zijn de extra kosten voor een eventuele locatie niet in de prijs inbegrepen.  De proeverij kost voor minimaal 12 personen € 21,50 per deelnemer of voor 2 tot 11 personen € 258,- totaal.

Limburgse Lekkernijen

Bijlage “Limburgse lekkernijen”

Bij iedere proeverij is het mogelijk om een aanvullende charcuterie en kaas bijlage te bestellen bestaande uit hoogwaardige en exclusieve producten van Limburgse bodem.
Kosten per persoon: € 10,-.

De Bisschopshoeve

  • Sibberkerkstraat 91
    6301 AV Valkenburg a/d Geul

Volg ons