Wijn-Spijs proeverij

Wijn en spijs

Een verrassende proeverij waarin Claudia Bisschops u leert hoe u een wijn en een gerecht kunt combineren. Ger Hindriks zal hierbij zorgen voor kleine culinaire hapjes om de theorie en praktijk aan elkaar te koppelen. Een aanrader voor diegene die thuis is in de keuken en de kelder of hier meer over wil leren!

Inhoud proeverij:
Wij ontvangen u met een glas feestelijke mousserende wijn, waarna er een uitleg volgt over de manier van wijnproeven en het combineren van wijn en spijs. Vervolgens serveren wij 4 amuses en per amuse 2 verschillende wijnen om de theorie van wijn-spijscombinaties in de praktijk te verduidelijken. Uiteraard ontvangt u van ons een proefformulier en uitgebreide beschrijving van de geproefde wijnen als naslagwerk.

Kosten:
De prijzen zijn inclusief naslagwerk, glaswerk, en btw. Indien wij naar u toe komen, brengen wij extra reiskosten in rekening (0,35/km). Ook zijn de extra kosten voor een eventuele locatie niet in de prijs inbegrepen. De proeverij kost voor minimaal 12 personen € 45,- per deelnemer of voor 2 tot 11 personen € 540,- totaal.

Limburgse Lekkernijen

Bijlage “Limburgse lekkernijen”

Bij iedere proeverij is het mogelijk om een aanvullende charcuterie en kaas bijlage te bestellen bestaande uit hoogwaardige en exclusieve producten van Limburgse bodem.
Kosten per persoon: € 10,-.

De Bisschopshoeve

  • Sibberkerkstraat 91
    6301 AV Valkenburg a/d Geul

Volg ons