Advies voor wijnliefhebbers

Bisschopswijn is meer dan alleen een wijnkoperij. Naast het feit dat wij het belangrijk vinden om eerlijke kwaliteit te bieden bij de verkoop van onze wijnen, vinden wij het belangrijk u goed te kunnen uitleggen wat wij u verkopen. Het is onze passie om onze kennis over en ervaringen met wijnen met u te delen. Op een luchtige manier willen wij u het totaalpakket van een digitale wijnspeciaalzaak bieden en u tevens uitnodigen om onze gast te zijn.

De wijnen in ons assortiment zijn stuk voor stuk met zorg door ons zelf bij de wijnboeren thuis geselecteerd. Daarbij hebben we veel aandacht voor eerlijke en biologische wijnen. Iedere wijn die wij hebben gekozen is uniek en bijzonder op zichzelf. Wijn is een ambachtelijk product en dat moet het volgens ons ook blijven. Graag staan wij klaar om u te helpen een goede wijnkeuze te maken voor iedere gelegenheid.

Wijnliefhebbers

Heeft u altijd al meer willen weten over wijn of weet u zich geen raad met de wijnkeuze voor uw diner? Bisschopswijn biedt u de mogelijkheid om op verschillende manieren advies te verkrijgen of om uw wijnkennis te vergroten. Dit kan bij ons door middel van educatieve proeverijen of cursussen, maar ook middels persoonlijk advies over het opzetten van uw eigen wijnkelder, over de keuze van aanvullingen op uw bestaande collectie of bij speciale wensen. Ons assortiment en dat van onze partners biedt hier ruime mogelijkheden toe. Informeer hier vrijblijvend naar en stel uw vraag via onze contactpagina.

Zie ook:

De Bisschopshoeve

  • Sibberkerkstraat 91
    6301 AV Valkenburg a/d Geul

Volg ons