Advies voor de horeca

Bisschopswijn is meer dan alleen een wijnkoperij. Naast het feit dat wij het belangrijk vinden om eerlijke kwaliteit te bieden bij de verkoop van onze wijnen, vinden wij het belangrijk u goed te kunnen uitleggen wat wij u verkopen. Het is onze passie om onze kennis over en ervaringen met wijnen met u te delen. Op een luchtige manier willen wij u het totaalpakket van een digitale wijnspeciaalzaak bieden en u tevens uitnodigen om onze gast te zijn.

De wijnen in ons assortiment zijn stuk voor stuk met zorg door ons zelf bij de wijnboeren thuis geselecteerd. Daarbij hebben we veel aandacht voor eerlijke en biologische wijnen. Iedere wijn die wij hebben gekozen is uniek en bijzonder op zichzelf. Wijn is een ambachtelijk product en dat moet het volgens ons ook blijven. Graag staan wij klaar om u te helpen een goede wijnkeuze te maken voor iedere gelegenheid.

Horeca

U wilt uw gasten mooie wijn-spijs combinaties bieden, maar u mist de kennis en ervaring van een top vinoloog-sommelier? Claudia Bisschops combineert voor u de beste wijnen met uw spijskaart. Uiteraard houdt zij daarbij rekening met uw gasten en uw budget. Bisschopswijn is in staat om wijnen in alle smaakprofielen uit ons eigen assortiment, of dat van onze partners, aan u te leveren. Voor deze wijnen maken wij graag voor u de beschrijvingen. Ook stellen wij desgewenst de wijnkaart in overleg met u samen en verzorgen wij daarbij de training van uw personeel. Desgewenst kunnen wij uw zaak bezoeken als “mysterie guest” om een basisbeeld over de kennis en servicegerichtheid van uw personeel te verkrijgen en de uitkomsten met u op discrete wijze te bespreken aan de hand van een bijbehorend adviesrapport. Informeert u vrijblijvend naar de mogelijkheden en stel uw vraag via onze contactpagina.

Zie ook:

De Bisschopshoeve

  • Sibberkerkstraat 91
    6301 AV Valkenburg a/d Geul

Volg ons