banner frontpage

Bisschopswijn: uw complete wijnspecialist

Bisschopswijn staat garant voor kwaliteit. Vanuit “bruisend” Valkenburg aan de Geul, bieden wij u mooie wijnen uit Frankrijk, Duitsland en natuurlijk uit ons eigen Limburg. Wijnen die passen bij iedere gelegenheid en bij ieder culinair smaakprofiel, kortom voor ieder wat wils. Daarnaast bieden wij professionele kennis over wijn en gastronomie. Wij verzorgen niet alleen uw ontspannen en/of educatieve (maatwerk) proeverij, maar wij bieden ook wijn-spijs advies, zowel voor de liefhebber als voor de horeca professional.

Bij de wijnboeren thuis hebben wij de wijnen zorgvuldig voor u geselecteerd en hebben wij in hun wijnkelders kennis genomen van de kwaliteit en het productieproces… van de druif tot in de fles. Wij laten u graag proeven van “de bodem” in de wijn, de passie van deze wijnmakers en onze liefde voor de druif.

Wij zijn Claudia Bisschops & Ger Hindriks en zijn graag uw gastvrouw en gastheer op onze of uw locatie.

Wijnfles

BOB, daar blijf je voor thuis!

Geplaatst op zondag 06 september 2015

BOB, daar blijf je voor thuis!

De bewust onbeschonken bestuurder in Limburg heeft mazzel. Met een beetje geduld kan hij binnen afzienbare tijd overal in Belgisch en Nederlands Limburg terecht voor die andere BOB. De Beschermde OorsprongsBenaming. De vraag is alleen: hoe lang is afzienbaar?

’s Werelds mooiste komt uit Limburg!

Geplaatst op zondag 30 augustus 2015

’s Werelds mooiste komt uit Limburg!

De lekkerste Pinot Gris van de Elzas in 2015 komt uit… Thorn, het witte stadje aan de Maas in Midden-Limburg. Wat is hier aan de hand? Is het gras bij de buren groener, is wat van ver komt lekkerder, beter en mooier? Op naar Thorn voor het antwoord.

De Bisschopshoeve

  • Sibberkerkstraat 91
    6301 AV Valkenburg a/d Geul

Volg ons