banner frontpage

Bisschopswijn: uw complete wijnspecialist

Bisschopswijn staat garant voor kwaliteit. Vanuit “bruisend” Valkenburg aan de Geul, bieden wij u mooie wijnen uit Frankrijk, Duitsland en natuurlijk uit ons eigen Limburg. Wijnen die passen bij iedere gelegenheid en bij ieder culinair smaakprofiel, kortom voor ieder wat wils. Daarnaast bieden wij professionele kennis over wijn en gastronomie. Wij verzorgen niet alleen uw ontspannen en/of educatieve (maatwerk) proeverij, maar wij bieden ook wijn-spijs advies, zowel voor de liefhebber als voor de horeca professional.

Bij de wijnboeren thuis hebben wij de wijnen zorgvuldig voor u geselecteerd en hebben wij in hun wijnkelders kennis genomen van de kwaliteit en het productieproces… van de druif tot in de fles. Wij laten u graag proeven van “de bodem” in de wijn, de passie van deze wijnmakers en onze liefde voor de druif.

Wij zijn Claudia Bisschops & Ger Hindriks en zijn graag uw gastvrouw en gastheer op onze of uw locatie.

Wijnfles

Napoleon onthoofdde… Champagne!

Geplaatst op vrijdag 09 oktober 2015

Napoleon onthoofdde… Champagne!

Napoleon is beroemd en berucht tegelijk. Aanbidders roemen hem om zijn geniale strategische inzicht, de noodzaak van het verzinnen van achternamen en het burgerlijk wetboek. Tegenstanders zien vooral een over het paard getild mannetje met hoogmoedswaanzin. Champagneliefhebbers danken de kunst van het sabreren aan hem.

Château Haru Grand Cru

Geplaatst op zondag 13 september 2015

Château Haru Grand Cru

De familie De Rothschild is groot. De beroemde bankiersfamilie uit de Bordeaux heeft inmiddels een Duitse, Engelse én Franse tak. Het had niet veel gescheeld of De Rothschildjes hadden ook nog een Nederlandse tak gehad. Is Nederland rijp voor Bordeauxse glitter en glamour? 

De Bisschopshoeve

  • Sibberkerkstraat 91
    6301 AV Valkenburg a/d Geul

Volg ons