banner frontpage

Bisschopswijn: uw complete wijnspecialist

Bisschopswijn staat garant voor kwaliteit. Vanuit “bruisend” Valkenburg aan de Geul, bieden wij u mooie wijnen uit Frankrijk, Duitsland en natuurlijk uit ons eigen Limburg. Wijnen die passen bij iedere gelegenheid en bij ieder culinair smaakprofiel, kortom voor ieder wat wils. Daarnaast bieden wij professionele kennis over wijn en gastronomie. Wij verzorgen niet alleen uw ontspannen en/of educatieve (maatwerk) proeverij, maar wij bieden ook wijn-spijs advies, zowel voor de liefhebber als voor de horeca professional.

Bij de wijnboeren thuis hebben wij de wijnen zorgvuldig voor u geselecteerd en hebben wij in hun wijnkelders kennis genomen van de kwaliteit en het productieproces… van de druif tot in de fles. Wij laten u graag proeven van “de bodem” in de wijn, de passie van deze wijnmakers en onze liefde voor de druif.

Wij zijn Claudia Bisschops & Ger Hindriks en zijn graag uw gastvrouw en gastheer op onze of uw locatie.

Wijnfles

De harde wetten van de wijnmarkt

Geplaatst op maandag 26 oktober 2015

De harde wetten van de wijnmarkt

De wijnmarkt in Groesbeek oogt gemoedelijk voor de nietsvermoedende bezoeker. Maar achter de façade van gezelligheid en sfeer gaat een keiharde wereld schuil waarin de wetten van de markt genadeloos zijn. De beginnende koopman moet een steile leercurve hebben, wil hij succesvol zijn. 

Full contact sabrage

Geplaatst op zondag 18 oktober 2015

Full contact sabrage

Nog even over de nobele kunst van het sabreren, waar ik vorige week al over schreef. Het kan namelijk snel een stuk minder nobel worden. Doembeelden van bloedbaden, chronische hoofdpijn en afgesneden ledematen dringen zich op. Don’t try this at home dus. Tenzij je weet waar je mee bezig bent.

De Bisschopshoeve

  • Sibberkerkstraat 91
    6301 AV Valkenburg a/d Geul

Volg ons