banner frontpage

Bisschopswijn: uw complete wijnspecialist

Bisschopswijn staat garant voor kwaliteit. Vanuit “bruisend” Valkenburg aan de Geul, bieden wij u mooie wijnen uit Frankrijk, Duitsland en natuurlijk uit ons eigen Limburg. Wijnen die passen bij iedere gelegenheid en bij ieder culinair smaakprofiel, kortom voor ieder wat wils. Daarnaast bieden wij professionele kennis over wijn en gastronomie. Wij verzorgen niet alleen uw ontspannen en/of educatieve (maatwerk) proeverij, maar wij bieden ook wijn-spijs advies, zowel voor de liefhebber als voor de horeca professional.

Bij de wijnboeren thuis hebben wij de wijnen zorgvuldig voor u geselecteerd en hebben wij in hun wijnkelders kennis genomen van de kwaliteit en het productieproces… van de druif tot in de fles. Wij laten u graag proeven van “de bodem” in de wijn, de passie van deze wijnmakers en onze liefde voor de druif.

Wij zijn Claudia Bisschops & Ger Hindriks en zijn graag uw gastvrouw en gastheer op onze of uw locatie.

Wijnfles

Sint Maarten: patroon van wijnmakers en fijnproevers

Geplaatst op zondag 08 november 2015

Sint Maarten: patroon van wijnmakers en fijnproevers

Op de 11 november gaan kleine kinderen traditiegetrouw langs de deur om snoep bij elkaar te bedelen uit naam van Sint Maarten. Martinus is patroonheilige van velen: soldaten, kleermakers, wijnbouwers, horecapersoneel én geheelonthouders?! En wil je een goede oogst? Roep Sint Maarten aan. 

It’s a giant Suzuki!

Geplaatst op maandag 02 november 2015

It’s a giant Suzuki!

Nee, niet het automerk, maar een kleine fruitvlieg bezorgt menig gewasteler sinds een aantal jaren kopzorgen. Met de sushi en sashimi is helaas ook de drosophila suzukii uit Japan komen overwaaien. Een 3 millimeter klein beestje met een verwoestend effect.

De Bisschopshoeve

  • Sibberkerkstraat 91
    6301 AV Valkenburg a/d Geul

Volg ons