banner frontpage

Bisschopswijn: uw complete wijnspecialist

Bisschopswijn staat garant voor kwaliteit. Vanuit “bruisend” Valkenburg aan de Geul, bieden wij u mooie wijnen uit Frankrijk, Duitsland en natuurlijk uit ons eigen Limburg. Wijnen die passen bij iedere gelegenheid en bij ieder culinair smaakprofiel, kortom voor ieder wat wils. Daarnaast bieden wij professionele kennis over wijn en gastronomie. Wij verzorgen niet alleen uw ontspannen en/of educatieve (maatwerk) proeverij, maar wij bieden ook wijn-spijs advies, zowel voor de liefhebber als voor de horeca professional.

Bij de wijnboeren thuis hebben wij de wijnen zorgvuldig voor u geselecteerd en hebben wij in hun wijnkelders kennis genomen van de kwaliteit en het productieproces… van de druif tot in de fles. Wij laten u graag proeven van “de bodem” in de wijn, de passie van deze wijnmakers en onze liefde voor de druif.

Wij zijn Claudia Bisschops & Ger Hindriks en zijn graag uw gastvrouw en gastheer op onze of uw locatie.

Wijnfles

Een Casanova voor iedere dag!

Geplaatst op zaterdag 21 november 2015

Een Casanova voor iedere dag!

De Ahr is een van de onbekendere wijngebieden in Duitsland. De streek is in tegenstelling tot wat men zou verwachten een paradijs voor mooie rode wijnen van Spätburgunder en Frühburgunder. Weingut Kreuzberg bewijst dat zelfs Cabernet Sauvignon zich thuisvoelt op de leisteen en het vulkanisch gesteente van de Ahr!

Die Booohdem!!

Geplaatst op zondag 15 november 2015

Die Booohdem!!

Beaumes de Venise is vooral bekend vanwege zijn zoete witte wijnen van de Muscatdruif. Minder bekend is de zoete rosé en zelfs de zoete rode wijn. Droge rode wijn maken ze echter ook in Beaumes de Venise en met succes. Het geheim zit in ‘die booohdem’. 

De Bisschopshoeve

  • Sibberkerkstraat 91
    6301 AV Valkenburg a/d Geul

Volg ons