banner frontpage

Bisschopswijn: uw complete wijnspecialist

Bisschopswijn staat garant voor kwaliteit. Vanuit “bruisend” Valkenburg aan de Geul, bieden wij u mooie wijnen uit Frankrijk, Duitsland en natuurlijk uit ons eigen Limburg. Wijnen die passen bij iedere gelegenheid en bij ieder culinair smaakprofiel, kortom voor ieder wat wils. Daarnaast bieden wij professionele kennis over wijn en gastronomie. Wij verzorgen niet alleen uw ontspannen en/of educatieve (maatwerk) proeverij, maar wij bieden ook wijn-spijs advies, zowel voor de liefhebber als voor de horeca professional.

Bij de wijnboeren thuis hebben wij de wijnen zorgvuldig voor u geselecteerd en hebben wij in hun wijnkelders kennis genomen van de kwaliteit en het productieproces… van de druif tot in de fles. Wij laten u graag proeven van “de bodem” in de wijn, de passie van deze wijnmakers en onze liefde voor de druif.

Wij zijn Claudia Bisschops & Ger Hindriks en zijn graag uw gastvrouw en gastheer op onze of uw locatie.

Wijnfles

Geboeid door wijn!

Geplaatst op zondag 30 november 2014

Geboeid door wijn!

De bouwer van onze website zei dat het verstandig zou zijn als ik de eerste blog zou gebruiken om mijzelf aan u voor te stellen en vooral de opbouw van mijn blogjes uit te leggen.

De bruiloft in Kanaän, wijncursus niv. 8

Geplaatst op donderdag 23 oktober 2014

De bruiloft in Kanaän, wijncursus niv. 8

De bijbel is een rijke bron voor verhalen over wijn. Eén van de mooiste verhalen is toch wel de vertelling over de bruiloft in Kanaän. Jezus is met zijn moeder uitgenodigd op een bruiloft van vrienden.

De Bisschopshoeve

  • Sibberkerkstraat 91
    6301 AV Valkenburg a/d Geul

Volg ons