banner frontpage

Bisschopswijn: uw complete wijnspecialist

Bisschopswijn staat garant voor kwaliteit. Vanuit “bruisend” Valkenburg aan de Geul, bieden wij u mooie wijnen uit Frankrijk, Duitsland en natuurlijk uit ons eigen Limburg. Wijnen die passen bij iedere gelegenheid en bij ieder culinair smaakprofiel, kortom voor ieder wat wils. Daarnaast bieden wij professionele kennis over wijn en gastronomie. Wij verzorgen niet alleen uw ontspannen en/of educatieve (maatwerk) proeverij, maar wij bieden ook wijn-spijs advies, zowel voor de liefhebber als voor de horeca professional.

Bij de wijnboeren thuis hebben wij de wijnen zorgvuldig voor u geselecteerd en hebben wij in hun wijnkelders kennis genomen van de kwaliteit en het productieproces… van de druif tot in de fles. Wij laten u graag proeven van “de bodem” in de wijn, de passie van deze wijnmakers en onze liefde voor de druif.

Wij zijn Claudia Bisschops & Ger Hindriks en zijn graag uw gastvrouw en gastheer op onze of uw locatie.

Wijnfles

Goed voornemen: een wijnkelder

Geplaatst op zondag 27 december 2015

Goed voornemen: een wijnkelder

Terwijl u een ongetwijfeld fantastisch 2016 in knalt met een champagne of andere bubbel, neem ik u mee terug naar de Middeleeuwen. Champagne hadden de pausen in Avignon toen nog niet, maar wel een wijnkelder waar je ‘u’ tegen zegt. Misschien een goed voornemen voor het nieuwe jaar?

Op safari door de Zuid-Rhône

Geplaatst op donderdag 03 december 2015

Op safari door de Zuid-Rhône

De Zuid-Rhône kent vele gemeente-appellaties. Als wijntoerist kun je je uit gemakzucht laten verleiden tot de geijkte paden. Je loopt dan wel de kans dat je voorbij gaat aan prachtige wijnen en veelbelovende wijnboeren. De oplossing is simpel. Boek een wijnsafari!

De Bisschopshoeve

  • Sibberkerkstraat 91
    6301 AV Valkenburg a/d Geul

Volg ons